طرز تهیه کوکو عدس | مواد لازم کوکوی عدس
کوکو عدس؛ غذای مقوی و خوشمزه برای یک شام خانوادگی! + دستور تهیه
شاید شما هم از خوردن غذا های تکراری خسته شده باشید پس پیشنهاد میکنم کوکو عدس رو حتما امتحان کنید.
پر بازدید
کوکو همیشه طرفداران خودش را داشته است. کوکو یک غذای سریع و آسان و خوشمزه است برای وقتهایی که دوست داریم غذای جدیدی را امتحان کنیم یا فرصت و حوصله ی درست کردن غذای دیگری را نداریم. برای پخت کوکو عدس همراه این مطلب باشید.
دستور تهیه کوکو عدس خوشمزه
مواد لازم:
عدس 1 و نیم لیوان
آب برای پخت عدس 1 و نیم لیوان
سیب زمینی 1 عدد درشت پخته و رنده شده
پودر سوخاری 4 قاشق غذا خوری
پیاز کوچک رنده شده آب گرفته شده 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
ماست پر چرب 2 قاشق غذا خوری
ترخون خشک 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز، زیره سبز، پودر سیر به مقدار لازم
نکات:
عدس ها را از قبل خیس کنید و فقط ده دقیقه بپزید و آبکش کنید. لازم نیست کامل بپزد زیرا باید در میکسر کاملا له شود.
اگر مواد کوکو شل بود کمی پودر سوخاری بهش اضافه کنید.
دست ها رو قبل از فرم دادن حتما مرطوب کنید که مواد به دست ها نچسبد.
مواد کوکو حداقل یک ساعت و حداکثر سه ساعت داخل یخچال استراحت کند.
بعد اینکه مواد کوکو استراحت کرد درون یک تابه روغن بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود و سپس به میزان لازم از مواد کوکو بردارید و با دست فرم دهید و داخل روغن داغ بگذارید.
اگر فرم دادن با دست برای شما مقدور نیست یا راحت نیستید میتوانید از قالب فلافل هم استفاده کنید.
دقت داشته باشید روغن حتما داغ باشد تا کوکو وا نرود.
بعد از اینکه کل ماهیتابه پر شد، صبر میکنیم تا کوکو طلایی شود و بپزد شود سپس برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
کوکوی شما آماده است. نوش جان.
ارسال نظر