شناسه خبر: ۵۱۰
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه برنج کته | فوت و فن های کته

طرز تهیه برنج کته + نکات طلایی | مثل آب خوردن کته حرفه ای درست کن!

فوت و فن های درست کردن یک کته ی عالی را یاد بگیری تا زبان زد خاص و عام شوید!

طرز تهیه برنج کته

پر بازدید

ترینی‌ها :

طرز تهیه برنج کته که دونه های آن مشخص بشود و به اصطلاح شفته نباشد فوت و فن های خودش را دارد! برنج کته بخاطر آبکشی نشدن ارزش غذایی اش نسبت به برنج دمی آبکش‌شده بیشتر است.  طرز تهیه برنج کته ساده‌تر از طرز تهیه برنج آبکش شده است و دیگر نیازی به آبکشی شدن ندارد. طرز تهیه برنج کته حرفه ای و خوشمزه نیازمند مراحلی است که باید همگی طی شوند تا یک کته با دانه های برنج مشخص و شفته نشده داشته باشیم!

 

مواد لازم برنج کته برای 2 نفر :

1. برنج ۲ پیمانه

2. روغن مخصوص پخت‌و‌پز ۱ قاشق پر غذاخوری

3. نمک نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه برنج کته:

مرحله اول

برای شروع، برنج را به خوبی حدود سه تا چهار بار بدون چنگ زدن بشویید و آبش را تعویض کنید تا آب آن شفاف شود. سپس یادتان باشد که برنج را حداقل دو ساعت الی 24 ساعت در آب و نمک بخیسانید. بعد از این مدت، برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از ارتفاع برنج در قابلمه باشد.

نکته: از آب گرم برای خیساندن برنج استفاده نکنید، زیرا باعث له شدن در طول پخت می شود.

 

مرحله دوم

اگر هنگام خیساندن برنج از نمک استفاده نکرده‌اید، یک قاشق غذاخوری از نمک و یک قاشق غذاخوری از روغن را در برنج بریزید. قابلمه را بدون در روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، شعله را کم کنید.

وقتی آب برنج به حدی کم شد که تنها مقداری آب در حال غل خوردن روی برنج است، باید مقدار آب به صورتی باشد که وقتی برنج را از دور جمع کرده و به صورت یک کوه در آوردید مقدار خیلی کمی آب در قابلمه باشد. با ته ملاقه یا یک قاشق سوراخ‌هایی در برنج ایجاد کنید، در قابلمه را همراه با دم‌کنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.

 

مرحله سوم

بعد از حدود ۳۰ دقیقه روی شعله ماندن، کته شما آماده است. آن را در ظرف بکشید. هنگام کشیدن برنج در ظرف حواستان باشد با کفگیر زیاد به برنج فشار نیاورید تا له نشود. کته شما آماده است. نوش جان!

 

نکات طلایی در طرز تهیه برنج کته

 

1.اگر به دنبال طرز تهیه برنج کته بدون خیساندن هستید و زمان خیساندن را ندارید، باید به‌اندازه یک‌سوم لیوان به آب برنج اضافه کنید

2.قبل از گذاشتن دم‌کنی روی برنج می‌توانید کمی پودر زیره یا زعفران دم‌شده به کته اضافه کنید تا خوش‌طعم‌تر و اصیل‌تر شود.

3.اگر زمان دم‌کردن غذا معمولا از دستتان در می‌رود و ممکن است با صحنه وحشتناک برنج زغالی روبه‌رو شوید، بهتر است از شعله‌پخش‌کن زیر قابلمه استفاده کنید.

4.کته را به‌صورت قالبی هم می‌توان پخت؛ فقط وقتی که موقع دم‌کردن برنج رسید، نیازی به جمع‌کردن آن وسط قابلمه نیست. همچنین بهتر است با پشت قاشق کمی برنج را فشرده کنید تا موقع برگرداندن داخل دیس، از هم نپاشد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر