شناسه خبر: ۵۰۱۷
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکوی باقالی | مواد لازم کوکوی باقالی

کوکوی باقالی؛ مگه میشه اینقدر خوشمزه باشه؟ + ویدیو

کوکوی باقالی از غذاهایی است که شاید کمتر کسی سراغش برود ولی بدون شک جزو گزینه های همیشگی لیست غذایتان می شود.

کوکو باقالی

پر بازدید

ترینی‌ها :

کوکو باقالی رو تا دیر نشده درست کنید و از طعمش لذت ببرید. اگر شما هم جزو افرادی هستید که تا بحال نمی دانستید کوکو باقالی میتونه پرطرفدار و خوشمزه باشه، حتما یکبار این دستور را امتحان کنید. در ادامه طرز تهیه خوشمزه ترین کوکو باقالی را برای شما قرار دادیم.

مواد لازم کوکو باقالی

  • باقالی: 250 گرم پاک شده
  • پیاز: 2 عدد
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شوید: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر سه حبه گنده

ویدیو طرز تهیه کوکو باقالی

طرز تهیه کوکو باقالی و شوید

مرحله اول: آماده سازی باقالی

ابتدا باقالی را پاک کنید و بشورید سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا باقالی ها پخته و نرم شوند سپس وقتی نرم شدند آن را داخل میکسر یا غذاساز یا با کمک گوشتکوب دستی داخل کاسه ریخته خوب له یا میکس کنید تا یکدست شود.

مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی و پیاز

پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و یا داخل غذاساز ریخته و پوره کنید سیب زمینی را نیز پوست گرفته و رنده ریز بزنید و به همراه پیاز داخل غذاساز ریخته و میکس کنید سیر را نیز پوست گرفته و پوره کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

همه مواد پوره شده و ریز شده را به همراه باقالی کوبیده شده و تخم مرغ و شوید و ادویه ها و آرد داخل یک کاسه ریخته و با قاشق هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم: سرخ کردن کوکوی باقالی سبز

داخل تابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه خوب پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته و سرخ شود سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید به همین راحتی کوکو باقالی سبز خوشمزه آماده شده است. نوش جان

نکات پخت کوکو باقالی:

  • اضافه کردن سبزی هایی مانند شوید، گشنیز و جعفری باعث خوشمزه تر شدن کوکو می شود.
  • ریختن سیب زمینی در کوکو باقالی اختیاری است.
  • آرد برنج باعث ترد شدن کوکو می شود.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر