طرز تهیه پیتزا ماکارونی | مواد لازم پیتزا ماکارونی
این پیتزای ماکارونی پایه ثابت مهمونیاتون میشه + ویدیو طرز تهیه
پیتزا ماکارونی، غذایی که با دیدن و خوردنش شگفت زده میشید اما بدون شک پایه ثابت مهمونیاتون میشه!
پیتزای ماکارونی، خلاقانه است اما بسیار ساده و خوشمزه. این مدل پیتزای ماکارونی به راحتی درست می شود و می توانید برای میز تولد، دورهمی دوستانه و خانوادگی، به عنوان غذای جدیدی انتخاب کنید. در ادامه طرز تهیه پیتزای ماکارونی را برای شما قرار دادیم.
مواد لازم:
- ماکارونی فرمی پنه ۱ بسته
- سوسیس یا کالباس به اندازه دلخواه
- فلفل دلمه ۱ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- سس کچاب به مقدار لازم
- روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
- زیتون اسلایس شده ۱۰ عدد
- آویشن، ریحان خشک به مقدار لازم
ویدیو طرز تهیه پیتزای ماکارونی
پیتزای قورمه سبزی؛ باورت نمیشه اما طرفدارش میشی! + طرز تهیه
طرز تهیه:
مرحله اول: آماده سازی پاستا
برای تهیه این نوع پیتزا ماکارونی باید از پاستا پنه فرمی استفاده کنید تا بتوانید آن را به سیخ چوبی بزنید. داخل یک قابلمه آب ریخته و مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد بعد از جوش آمدن پاستا را داخل قابلمه ریخته و بگذارید طبق نوشته روی بسته بندی پخته و آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید ولی دقت کنید زیاد له نشود که موقع سیخ زدن نتوانید آن را سیخ بزنید و از روی سیخ بیفتد.
مرحله دوم: افزودن سس
از قبل سوسیس و کالباس مورد علاقه خود را اسلایس کنید همچنین فلفل دلمه را نیز برش بزنید سپس داخل یک کاسه روغن زیتون و کمی سس کچاپ و آویشن و ریحان خشک را بریزید و هم بزنید حالا پاستاها را روی سیخ چوبی بزنید و روی پاستاها را با کمک قلمو از سس تهیه شده بکشید و بعد کمی پنیر روی آن بریزید.
مرحله سوم: افزودن مواد پیتزا ماکارونی
حالا سوسیس یا کالباس را روی سیخ ها قرار دهید و بعد زیتون و فلفل دلمه خرد شده را قرار دهید و سیخ ها را داخل یک سینی مخصوص فر یا سینی که قابلیت قرار دادن در فر را داشته باشد بگذارید.
مرحله چهارم: پخت پیتزا ماکارونی
حالا سینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود سپس از فر خارج کنید و به راحتی سرو کنید نوش جان.
نکات مهم پخت پیتزا ماکارونی
- می توانید از هر نوع مواد دلخواه در تهیه این نوع پیتزا استفاده کنید.
- در حدی باید در فر باشد که پنیر ذوب شود.
- می توانید از مواد گوشتی یا گوشت چرخ کرده یا مرغ تیکه ای استفاده کنید.
- پاستا پنه چون برای سیخ زدن مناسب است از این نوع باید استفاده کنید.
ارسال نظر