خورشت باقلا سبز | طرز تهیه خورشت باقالی
خورشت باقالی سبز؛ خوشمزه تر از باقلا قاتق گیلانی + طرز تهیه
خورش باقلا یکی از خوشمزه ترین خورشت های بهار است. جالب است بدانید که در این خورش هم سبزی طعم دهنده به باقلا، همان شوید است. همراه ما باشید.
پر بازدید
خورشت باقلا سبز از خوشمزه ترین خورشت های فصل بهار است اما برای کمتر کسی شناخته شده است. برای درست کردن خورشت باقلا سبز ابتدا باید باقالی ها را آماده کنید که در ادامه توضیح داده ایم. همراه ما باشید تا طرز درست کردن خورشت باقلا سبز را یاد بگیرید.
طرز پخت باقلا سبز :
برای طرز تهیه باقلا سبز، می توانید هم با پوست و هم بدون پوست بپزید. اگر می خواهید بدون پوست بپزید دانه های باقالی را از پوست اصلی آن جدا کنید و آن ها را با آب بپزید. نیم ساعت قبل از تمام شدن زمان پخت به آن نمک اضافه کنید. و در زمان سرو آن را داخل بشقاب بریزید و روی آن گلپر و فلفل و کمی سرکه بریزید.
مواد لازم برای 6 نفر:
- باقالی بدون پوست: 1 کیلوگرم
- گوشت: 500 گرم
- پیاز: 1 عدد
- شوید تازه خردشده: 300 گرم
- سیر: 4 حبه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- پودر زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش باقلا :
- ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. طمانی که آب آن خارج شد ریز خرد کنید.
- در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به شویدها اضافه کنید و با هم سرخ کنید و کنار بگذارید.
- پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید. و در قابلمه ای مناسب، با مقداری روغن سرخ کنید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.
- گوشت های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید بعد حدودا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله ی ملایم به طور کامل بپزد.
- باقلا را به همراه شوید، سیر خرد شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان می برد. دقت کنید همه ی مواد باید به خوبی پخته شوند.
- بعد از جا افتادن خورش زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
نکته مهم:
این خورشت را می توانید با مرغ هم درست کنید.
ارسال نظر