طرز تهیه آبگوشت سنتی اراک | آبگوشت دوغدار
آبگوشت دوغ دار؛ غذای سنتی اراک که عاشقش میشی + طرز تهیه
آبگوشت دوغ دار یکی از غذاهای سنتی اراک است، مشابه این آبگوشت در استان لرستان تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را ببینید.
پر بازدید
آبگوشت دوغ دار از غذاهای سنتی و خوشمزه اراک است به نام آبگوشت دگوله دودار معروف است. آبگوشت دوغ دار در لرستان به نام آبگوشت کشک لری شناخته می شود. تفاوت این دو آبگوشت دوغ دار در این است که در اراک به آبگوشت دوغ دار، چغندر سفید هم اضافه می شود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه و سنتی را ببینید.
مواد لازم آبگوشت دوغ دار اراک
برای 6 – 8 نفر
- گوشت دم سینه گوسفند یا گردن یک کیلو
- بادمجان قلمی پوست گرفته و سرخ کرده ۵ عدد
- نخود و لوبیا سفید آبگوشتی روی هم یک لیوان
- ادویه آبگوشتی یا خورشی و زردچوبه به میزان لازم
- کشک جوشیده غلیظ ۳۵۰ گرم
- نعنا داغ، پیاز داغ و سیرداغ به میزان لازم
- چغندر سفید خرد شده دو عدد متوسط
طرز تهیه آبگوشت دوغ دار اراک
- نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و چند باری آبش را عوض کنید.
- حبوبات را به همراه گوشت ، پیاز ، زردچوبه و ادویه در قابلمه ریخته و بپزید بعد از حدود 1 ساعت چغندر خرد شده را هم اضافه کرده و اجازه دهید تمام مواد کاملا بپزند.
- بادمجان ها را از قبل پوست گرفته و نمک بزنید و اجازه دهید آبشان برود سپس بشویید تا نمکشان گرفته شود و در روغن سرخ کنید.
- در انتهای پخت بادمجان های سرخ شده را نیز اضافه کنید و زمانی که آبگوشت جا افتاد کشک را اضافه کنید و بعد از چند قل شعله را خاموش کنید.
ارسال نظر