شناسه خبر: ۴۹۳۱
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه پیتزا فنجونی | مواد لازم پیتزا فنجانی

پیتزا فنجانی به 2 روش؛ میز مهمانی و تولدت رو متفاوت بچین + طرز تهیه

پیتزا از جمله غذاهای فست فودی پرطرفدار است که با استفاده از مواد مختلف تهیه و سرو می گردد. در ادامه طرز تهیه پیتزا فنجانی را آموزش داده ایم.

پیتزا فنجانی

پر بازدید

ترینی‌ها :

پیتزا فنجانی از نظر دستور پخت فرق زیادی با پیتزاهای دیگر ندارد اما روش سرو آن باعث شده که طرفداران زیادی پیدا کند. پیتزا فنجانی می تواند برای مهمانی و تولد یکی از بهترین گزینه ها باشد. اگر شما هم دنبال غذاهای متنوع و جدید هستید، پیتزا فنجانی را امتحان کنید.

روش اول پیتزا فنجانی

مواد لازم

  • گوشت مرغ ریش ریش شده/ نصف پیمانه
  • کلم بروکلی/ نصف پیمانه
  • پنیرموزارلا/ نصف پیمانه
  • سس پیتزا/ یک پیمانه
  • برگ ریحان/ دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان به دلخواه/ یک چهارم پیمانه

پیتزا فنجانی

طرز تهیه پیتزا فنجانی

  • در ابتدای تهیه پیتزا فنجانی باید فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
  • سپس خمیر را صاف نمایید و به اندازه فنجان ها، خمیر را به صورت دایره مانند ببرید.
  • حال درون یک کاسه، گوشت مرغ ریش ریش شده را بریزد و سس را به آن بیافزاید و به خوبی آن را با گوشت مرغ مخلوط نمایید. بعد درون فنجان ها بریزید(هر فنجان را تا نیمه پر کنید).
  • در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزای فنجانی باید، کلم بروکلی را که از قبل شسته اید و ریز کرده اید، را داخل هر فنجان حاوی مرغ مخلوط شده با سس بریزید.
  • سپس روی کرم بروکلی پنیر موزارلا بریزید و در آخرین لایه، برگ های ریحان را قرار دهید.
  • آنگاه بعد از پوشاندن فنجان با خمیر، به دلخواه می توانید، مقداری پنیر پارمیسان را روی خمیر بریزید.
  • در مرحله آخر، فنجان ها را داخل فر قرار دهید، تا ظرف مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد و روی خمیر طلایی رنگ شود.

پیتزا فنجانی روش دوم

مواد لازم

  • آرد/ نصف لیوان
  • شیر خشک یا آرد ذرت/ ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک/ یک چهارم قاشق مربا خوری
  •  شکر/ نصف قاشق مربا خوری
  • آویشن/ یک چهارم قاشق مربا خوری
  • بیکینگ پودر/ یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع/ ۳ قاشق غذاخوری
  • ماست/ یک چهارم لیوان
  • تخم مرغ/ ۲ عدد
  • آب/ ۳ قاشق غذا خوری

پیتزا فنجانی

روش تهیه پیتزا فنجانی ساده

  • در ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای جداگانه بشکنید و سپس آنها را با همزن بزنید تا یکدست شود.
  • بعد نمک، شکر، شیرخشک، روغن، ماست، آویشن و آب را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا ترکیب یکدستی بدست آید.
  • اکنون آرد و بیکینگ پودر را روی مخلوط مواد قبلی الک کنید، سپس قالب ها را آماده کرده و داخل آنها را با روغن جامد چرب و سپس آرد پاشی کنید.
  • داخل هر قالب را به اندازه ۲ قاشق سوپ خوری مواد بریزید.
  • فیلینگ پیتزا سلیقه ای است و برای این روش می توانید به اندازه یک قاشق مربا خوری از مخلوط مایه گوشت چرخی تفت داده شده با پیاز داغ ، رب، نمک، فلفل، قارچ نگینی پخته شده و آویشن زیاد را داخل هر یک از قالب ها و بر روی خمیر بریزید.
  • سپس کالباس خرد شده را اضافه کرده و روی آن را پنیر پیتزا رنده شده بریزید، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را نیز در آخر اضافه کنید.
  • سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم شده است بگذارید تا بپزد و پنیر طلایی شود.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر