شناسه خبر: ۴۴۲۵
لینک کوتاه کپی شد

لوبیا پلو نذری | لوبیا پلو ماه رمضان | آموزش لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو نذری برای 100 تا 200 نفر + ویدیو

لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که می توان غذایی کم هزینه برای نذری ماه رمضان و محرم نیز باشد. در ادامه طرز تهیه آن را ببینید.

لوبیا پلو نذری

پر بازدید

ترینی‌ها :

لوبیا پلو از غذاهای محبوب و پرطرفدار برای ما ایرانی هاست. لوبیا پلو می تواند به عنوان یک غذای نذری خوشمزه و کم هزینه در نظر گرفته شود. در ادامه طرز تهیه لوبیا پلو نذری برای 100 نفر یا بیشتر را ببینید.

طرز تهیه لوبیا پلو نذری برای (۱۰۰)نفر

مواد لازم

  • برنج ۱۲ تا ۱۵ کیلو گرم
  • لوبیا سبز ۵ تا ۷ کیلو گرم
  • گوشت ۵ تا ۷ کیلو گرم
  • پیاز ۵ کیلو گرم
  • رب گوجه فرنگی ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
  • زردچوبه ۱۰۰ گرم
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

ویدیو درست کردن لوبیا پلو نذری

طرز تهیه

  • ابتدا پیاز را داخل تابه ریخته و کمی با روغن تفت می دهیم. وقتی کمی پیاز رنگش تغییر کرد گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز می افزاییم.
  • اگر چربی گوشت کم بود کمی روغن اضافه می کنیم. بعد از تفت خوردن کمی آب اضافه کرده تا بپزد.
  • حال لوبیای خرد شده را درون آب جوش می ریزیم  و به محض اینکه آب جوش آمد چند دقیقه درون آب ریخته و بعد آبکش کرده و آب سرد روی آن می ریزیم.
  • بعد لوبیا را به گوشت افزوده و با بقیه مواد تفت می دهیم. رب را اضافه کرده و تفت می دهیم.
  • ادویه ها افزوده و بعد کمی آب ریخته تا مواد کامل بپزد و به روغن بنشیند.
  • حال ته دیگ را نان یا سیب زمینی گذاشته و یک لایه برنج و یک لایه مواد می ریزیم و یک ساعت و نیم زمان می دهیم تا دم بکشد.

لوبیا پلو نذری

نکات مهم در تهیه لوبیا پلو نذری

  • برنج را زنده بردارید تا لوبیا پلو شفته نشود.
  • یک دلیل دیگر که لوبیا پلو شفته می شود این است که آب مواد زیاد است، بنابراین آب کم بریزید یا اگر آب مواد زیاد است بگذارید بجوشد تا مواد سفت شود.
  • زعفران را روی برنج سفید بریزید تا رنگ خودش را نشان دهد. اگر روی مواد بریزید رنگش معلوم نمی شود.
  • قبل از آنکه درب دیگ را بگذارید با دسته ملاقه یا دسته کفگیر چند سوراخ داخل برنج ایجاد کنید و سپس روی سوراخ را بپوشانید با این کار هم کمک می کنید تا بخار راحت تر به بالای دیگ برسد هم با پوشاندن سر سوراخ باعث می شوید بخار از برنج خارج نشود و داخل برنج معلق بماند.
  • گوشت را می توانید چرخ یا خرد کنید. توصیه می کنم گوشت را خرد کنید، چون باعث می شود مواد شما خیلی پر لعاب نشده و لوبیا پلو شفته نشود، همچنین گوشت در غذا خود نمایی می کند.
  • برنج و مواد را در هنگام دم کردن باهم قاطی نکنید این کار باعث می شود برنجتان خرد و له شود.
  • ادویه ای که به لوبیا پلو عطر و طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد، دارچین است. در صورت تمایل به مواد اضافه کنید.

برای درست کردن لوبیا پلو برای 200 نفر یا بیشتر مقدار مواد را دو برابر کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر