شناسه خبر: ۳۳۷
لینک کوتاه کپی شد

خواص عناب | فواید ضد سرطانی عناب | عناب و پیشگیری از سرطان

عناب میوه ای ضد سرطان | عناب چگونه با سرطان مبارزه می کند؟

عناب میوه ای با خواص فراوان است و با ترکیباتی که در آن وجود دارد به عنوان یک میوه ضد سرطان شناخته شده است.

عناب

پر بازدید

ترینی‌ها :

عناب میوه ای پر از خاصیت است و طبع سردی دارد. عناب دارای خواص ضد سرطان است و خاصیت آنتی‌اکسیدان آن به پیشگیری و جلوگیری از پیشرفت سرطان کمک می‌کند. با توجه به مطالعات جدید، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است.

عناب بصورت تازه یا خشک مصرف می شود. عناب تازه طعمی شبیه سیب دارند، اما عناب خشک شده بسیار شبیه به خرما با مشخصات تغذیه ای مشابه آن است. مانند دیگر میوه ها، عناب نیز سرشار از انرژی، ویتامین های ضروری و مواد معدنی مفید است که برای سلامتی مزایای فراوانی را به همراه دارد.

عناب خشک شده، در طب سنتی برای درمان آلرژی‌ها، اضطراب، افسردگی، اسهال، پوست خشک، خستگی، فشارخون بالا، بی‌خوابی، عرق شبانه، درد، تنگی‌نفس، سرطان و استرس استفاده می‌شده است.

 

فواید ضد سرطانی عناب

پژوهش های علمی اخیر نشان داده است که آب عناب توان بالقوه ای در مهار سلولهای سرطانی دارد. پژوهشگران موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم در ایران مطالعه ای را با هدف بررسی تاثیر آب این میوه در مرگ سلول های سرطانی مورد آزمایش قرار داده اند با استفاده از تجزیه و تحلیل قطعه DNA، محققان به این نتیجه دست یافتند که عصاره عناب موجب مرگ سلول های تومور انسان، به ویژه یک نوع خاص از لوسمی می شود. به طور کلی، این مطالعه علمی فوق العاده بودن خواص عناب را برای از بین بردن تومورها نشان داده است.

  • عناب دارای خواص ضد سرطان است.
  • خواص آنتی‌اکسیدان عناب به جلوگیری از سرطان کمک می‌کند.
  • با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است.
  • عناب به علت داشتن ویتامین C و انتی‌اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است.
  • برای درمان سرطان آب عناب را با کاهو بخورید.

ارزش غذایی عناب

  • این میوه منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی است.
  • همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور می‌باشد.
  • در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است.
  • محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است.
  • نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه می‌توانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.
آیا این خبر مفید بود؟

  • علی ارسالی در

    ممنون و تشکر از ارسال مطالب خوب وآموزندهذ

ارسال نظر