سوپ کدو حلوایی با زنجبیل | سوپ کدو حلوایی
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل | درمان سرماخوردگی با سوپ کدو حلوایی
سوپ کدو حلوایی به روشهای مختلفی تهیه می شود که در اینجا طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل را آموزش می دهیم.
پر بازدید
- لیگ نخبگان آسیا چیست؟ | جدول لیگ نخبگان آسیا + برنامه کامل بازی ها
- + داستان مسابقه «بازمانده» چیست؟ | اولین شرکت کنندگان رئالیتی شوی «بازمانده» + تیزر
- + روزهای قمر در عقرب 1403 | در آذر ماه چه روزهایی قمر در عقربه؟
- + چجوری تو کودک شو شرکت کنیم؟ | شرایط ثبت نام در برنامه کودک شو
- + چجوری در برنامه «بگو بخند» شبکه نسیم شرکت کنیم؟ + زمان پخش فصل سوم
سوپ کدو حلوایی با زنجبیل یکی از انواع سوپ های مفید و مقوی فصل های پاییز و زمستان است، که دارای طبع بسیار گرمی است. سوپ کدو حلوایی را به سبک ها و با مواد مختلفی میتوان درست کرد. سوپ کدو حلوایی با زنجبیل، که به دلیل وجود کدو حلوایی بسیار سالم و مقوی است برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی هم بسیار مناسب است. حتما سوپ کدو حلوایی با زنجبیل را بپزید و نوش جان کنید.
در این بخش از سایت ترین تاپ برای شما آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل را آوردیم.
مواد لازم سوپ کدو حلوایی با زنجبیل:
- ۱ قاشق غذا خوری کره
- نصف لیوان پیاز خرد شده
- ۲ قاشق چایی خوری سیر خرد شده
- ۲ قاشق چایی خوری زنجبیل تازه و خرد شده
- نصف قاشق چایی خوری ادویه کاری
- سه چهارم قاشق چایی خوری زیره سبز
- نصف قاشق چایی خوری گشنیز
- مقداری دارچین
- ۱ قاشق چایی خوری نمک برای طعم دادن بیشتر
- ۴ لیوان مرغ خرد شده
- ۴ عدد برگ بو
- سه و نیم لیوان پوره کدو حلوایی
- ۱ لیوان آب
- ۳ قاشق غذا خوری خامه زده شده
- یک هشتم قاشق چایی خوری فلفل سیاه
- ماست چکیده
- تخمه کدو (برای تزیین)
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل:
برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا یک کدو حلوایی شیرین را از وسط نصف کنید، تخمههای آن را درآورید و سپس به صورت برعکس درون تابه قرار دهید و آن را با فویل بپوشانید.
- در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
- زمانی که سرد شد گوشت آن را با قاشق بیرون آورید و درون غذا ساز بریزید.
- هر مقدار را که لازم نداشتید فریز کنید.
- کره را درون یک ظرف و بر روی حرارت ملایم گاز آب کنید.
- پیازها را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید.
- سیر و زنجبیل خورد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه با هم تفت بخورند.
- پودر کاری، زیره سبز، گشنیز، دارچین و نمک را به آن اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
- مرغهای تکه شده را همراه با برگ بو به مواد اضافه کنید.
- پوره کدو حلوایی را با آب اضافه کنید و آنها را هم بزنید.
- اگر به نظرتان زیادی غلیط است آب بیشتری به آن اضافه کنید.
- حرارت گاز را زیاد کنید و بگذارید مواد شما بجوشد، سپس حرارت را کم کنید. برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را هم بزنید.
- برگ بوها را از آن خارج کنید.
- از همزن برای پوره کردن سوپتان استفاده کنید.
- قبل از سرو سوپ خامه را اضافه کنید.
- فلفل سیاه را بریزید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.
- با ماست چکیده و کمی تخم کدوی بو داده روی آن را تزیین و سرو کنید.
ارسال نظر