مواد لازم هویج پلو با مرغ | طرز تهیه هویج پلو
ناهار امروز: هویج پلو با مرغ به روشی که همه عاشقش میشن + روش تهیه
یه ناهار خوشمزه و خفن درست کنیم تا دل همه رو با دست پختمون ببریم؟ آماده باشید که قراره طرز تهیه هویج پلو با مرغ رو یاد بگیریم.
هویج پلو چیه؟ ترکیب برنده هویج و مرغ اگر قرار باشه نتیجه نهاییش به پلو تبدیل شه. هویج پلو با مرغ یه غذای ساده و خوشمزست که خیلی هم طرفدار داره و اگر یه کم تو درست کردنش مهارت پیدا کنید حتی می تونید از مهمونا با این غذا پذیرایی کنید. هویج پلو چطوری درست میشه؟ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو
برنج | ۴ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
سینه مرغ | ۲ تکه |
هویج | ۵ عدد بزرگ |
کره | ۱۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و دارچین | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه هویج پلو
-
ابتدا باید گوشت مرغ را آماده کنیم، برای این منظور گوشت مرغ را داخل یک قابلمه کوچک قرار می دهیم و ۲ لیوان آب به همراه ۱ عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ به طور کامل بپزد.
-
پس از اینکه گوشت مرغ پخت ، اجازه می دهیم کمی خنک شود سپس آن را به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. توصیه می شود کمی از آب مرغ را هم در این مرحله صاف کنید و برای اضافه کردن به غذا کنار بگذارید.
-
در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز کاراملی شد، مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
-
در ادامه هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا هویج ها هم سرخ شوند. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مواد اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.
-
زعفران در رنگ و عطر این غذا تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل توصیه می شود زعفران را غلیظ دم کنید و به غذا اضافه کنید. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ صاف شده اضافه می کنیم و با یگر مواد تفت می دهیم.
۵ رسپی گشنیز پلو؛ غذایی متفاوت با عطر و طعم بی نظیر + طرز تهیه
-
اگر می خواهید طعم هویج پلوی شما شیرین تر باشد می توانید به مقدار دلخواه شکر هم اضافه کنید. برنج را نسبت به نوع آن می خیسانیم و به همراه یک قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم تا کمی نرم شود.
-
زمانی که اطراف دانه های برنج کاملا نرم شد و مغز برنج سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. حالا در قابلمه مورد نظرمان کمی روغن می ریزیم. ته دیگ را به سلیقه خود با سیب زمینی یا نان لواش کف قابلمه قرار می دهیم سپس مقداری از برنج می ریزیم.
-
حالا مقداری از مخلوط هویج و مرغ روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب لایه به لایه برنج و مخلوط مرغ و هویج را داخل قابلمه می ریزیم. لایه اخر را با برنج پر می کنیم و کره را خرد می کنیم روی سطح برنج قرار می دهیم.
-
حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد. بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هویج پلوی ما اماده است.
این غذا را می توانید در زمان سرو با زرشک یا خلال پسته تزیین کنید.
ارسال نظر