شناسه خبر: ۲۱۵۱
لینک کوتاه کپی شد

نان خرمایی | روش تهیه نان خرمایی

نان خرمایی؛ یه صبحانه خوشمزه و مقوی برای بچه ها | طرز تهیه نان خرمایی خانگی

اگر دنبال یه صبحانه جدید برای بچه هاتون و اعضای خونواده هستین؛ حتما نان خرمایی رو امتحان کنید تا حسابی با خوردن این نان از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

نان خرمایی

پر بازدید

ترینی‌ها :

نان خرمایی هم می تونه صبحانه باشه هم میان وعده. اغلب برای بچه هایی که صبحانه نمی خورند یا دوست دارند خوراکی های شیرین بخورند؛ نان خرمایی گزینه خوبی می تونه باشه. این مطلب روش تهیه نان خرمایی رو بهتون آموزش میده. با ما همراه باشید. 

مواد لازم برای تهیه نان خرمایی

شیر ۱ لیوان ۲ بند انگشت سرخالی
کره ۷۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
آرد حدود ۴ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی

خرمای بدون هسته و پوست ۲۰ عدد
مغز گردو ½ پیمانه
دارچین ۱ قاشق چایخوری

مواد رومال

شیر ۲ قاشق غذاخوری
کنجد ۲ قاشق غذاخوری

 

نان خرمایی

روش تهیه نان خرمایی 

  • برای تهیه شیرینی نان خرمایی ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه ۱ قاشق غذاخوری از شکر و شیر ولرم داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم و آنرا به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.

  • در این مرحله باقی مانده شکر را به همراه ۱ تخم مرغ کامل و ۱ سفیده تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه مایه خمیر عمل آمده را به کاسه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم.

  • حالا زعفران دم کرده را به همراه وانیل و کره هم دمای محیط به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را مجددا ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

  • حین اضافه کردن آرد مواد را با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. توجه داشته باشید که زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم و خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شود.

  • در این مرحله یک کاسه بزرگ را با روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه می پگیریم و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون و یک پارچه ضخیم می پوشانیم و آنرا به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم.

نان خرمایی

 

  • پس از اینکه خمیر استراحت کرد، هوای اضافی آنرا درون کاسه می گیریم، سپس خمیر را به سطح کار آرد پاشی شده منتقل می کنیم. حالا به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و آنرا با دست باز می کنیم، سپس مقداری از مواد میانی در وسط خمیر قرار می دهیم.

  • در این مرحله خمیر را مجددا جمع می کنیم تا مواد در وسط آن قرار بگیرند. حالا با کف دست خمیر را کمی باز می کنیم و کناره های خمیر را با قیچی برش می زنیم تا خمیر شبیه گل شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

  • در این مرحله خمیرهای آماده شده را به ترتیب درون سینی فر می چینیم. در ادامه روی خمیرها را با پارچه نمدار می پوشانیم، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.

  • پس از گذشت ۱۵ دقیقه، زرده تخم مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط می کنیم، سپس روی خمیرها را رومال می کنیم و در صورت تمایل مقداری کنجد نیز روی خمیرها می پاشیم. در ادامه سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

  • برای پخت کامل شیرینی ها حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف دلخواه می چینیم و سرو می کنیم.

  • می تونید این نان خوشمزه رو هم به عنوان شیرینی برا پذیرایی از مهمان ها در نظر بگیرید؛ هم برای صبحانه ی میان وعده. 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر