ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر | ساندویچ مرغ خوشمزه | ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر به سبک فست فودها
اگر دوست داری ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر پیتزا را مثل فست فودی ها درستش کنی این مطلب رو دنبال کن.
پر بازدید
ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر پیتزا به روش بازاری از آن دسته غذاهای نونی ساده و خوشمزه رستورانی است که برای منوی شام و لیست ناهار حسابی میچسبد و بچههای کوچکتر هم دوستش دارند. اگر از آن دسته افرادی هستید که خیلی طعم مرغ را دوست ندارند پیشنهاد می کنم ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر را حتما امتحان کنید و عاشق طعمش شوید. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر پیتزا به سبک فست فودیها را اینجا برای شما توضیح دادیم.
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه
میزان کالری در یک عدد ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر: ۴۴۰ کالری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با سینه مرغ (برای ۴ نفر):
- سینه مرغ خرد شده: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهای: ۱ عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل قرمز: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
- ذرت: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
- پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه (اختیاری)
مواد لازم برای سس ساندویچ مرغ با مایونز
- سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
- سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
- خیارشور نگینی خرد شده: ۴ یا ۵ عدد بزرگ
- جعفری ساطوری خرد شده: یک لیوان فرانسوی دستهدار
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر پیتزا
مرحله اول؛ مزه دار کردن سینه مرغ
برای درست کردن این غذا با مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید. سپس گوشت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفران دم کرده و پیازی که خلالی خرد شده مزهدار کنید. گوشت مرغ باید به مدت ۲ الی ۳ ساعت در این مواد بماند تا حسابی مرینیت و مزهدار شود.
مرحله دوم؛ آماده کردن سس ساندویچ مرغ و قارچ با مایونز
در این فاصله سس مخصوص ساندویچ مرغ و قارچ که پایه اصلی آن سس مایونز است را آماده کنید. ساندویچ قارچ و مرغ با سس مایونز بسیار محبوب است اما اگر علاقهای به سس ندارید میتوانید آن را حذف کنید و فقط جعفری، خیارشور و در صورت تمایل سس خردل و مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید. در هر صورت برای درست کردن این سس باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم؛ مرینیت کردن مواد ساندویچ مرغ و قارچ
یک ماهیتابه را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و کمی کره در ماهیتابه بریزید. تکههای مرغ مزهدار شده را با همان مواد مرینیت در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا رنگ مرغ کم کم عوض شود. وقتی آب مرغ کشیده شد و تکههای مرغ پخته شدند، فلفل دلمهای خرد شده و ذرت کنسروی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم؛ تفت دادن قارچ برای ساندویچ مرغ
قارچهای خرد شده را به صورت جداگانه در کمی کره و فلفل سیاه تفت دهید. نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید و با مواد ساندویچ پر کنید، روی مواد قارچ تفت داده شده، جعفری، در صورت تمایل مقداری پیاز خام خرد شده، در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا و در نهایت سسی که آماده کرده بودید را بریزید و نوش جان کنید.
در صورت اضافه کردن پنیر پیتزا به ساندویچ مرغ و قارچ، آن را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در طبقه وسط فرد بگذارید و گریل بالای فر را روشن کنید تا پنیر پیتزا روی مواد ساندویچ آب شود.
مرحله آخر؛ اضافه کردن سبزیجات و ادویه به ساندویچ مرغ
هر کدام از مواد مثل ذرت، جعفری، فلفل دلمهای و حتی پنیر پیتزا را در اگر در دسترس ندارید حذف کنید.
اگر این ساندویچ را به صورت ساندویچ بندری میپسندید مقداری رب گوجه فرنگی به مرغهای در حال تفت اضافه کنید و طبعا مقدار فلفل قرمز را بیشتر بریزید تا تند و تیز شود. همچنین مرغ را به صورت گریل در فر میتوانید آماده کنید تا یک ساندویچ مرغ و قارچ در فر به صورت رژیمی داشته باشید.
نکات طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
در صورتی که ساندویچ قارچ و مرغ را با سیب زمینی میپسندید مقداری سیب زمینی حبهای خرد شده را به صورت جداگانه سرخ کنید و به مواد میانی ساندویچ همراه با مرغ و قارچ اضافه کنید.
اضافه کردن پنیر پیتزا به این ساندویچ اختیاری است اما به خوشمزهتر شدن آن کمک میکند.
این ساندویچ مرغ را بدون قارچ نیز میتوان سرو کرد. اما قارچ به خوشمزه شدن این ساندویچ کمک میکند.
این ساندویچ را با انواع سس از جمله سس خردل، سس کچاپ، سس باربیکیو و … میتوانید سرو کنید.
در طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ میتوانید ذرت، جعفری و فلفل دلمهای را حذف کنید و ساندویچ را بدون این سبزیجات و یا با هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید آماده کنید.
در صورت تمایل میتوانید به ساندویچ مرغ و قارچ خانگیتان مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
اضافه کردن سیر به ساندویچ مرغ و قارچ خانگی موجب خوش عطر و طعم شدن آن میشود.
آویشن و پاپریکا بهترین طعمدهندههای ساندویچ مرغ و قارچ هستند.
میتوانید داخل ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه خانگی خودتان مقداری گوجه فرنگی و خیار شور نیز قرار دهید تا خوشمزهتر شود.
ارسال نظر