مواد لازم سالاد مدیترانه ای | روش تهیه سالاد مدیترانه ای
واسه اینکه زودتر لاغر شی، سالاد رو فراموش نکن | آموزش سه نوع سالاد مدیترانه ای و پروتئینی
شاید با شنیدن اسم سالاد مدیترنه ای اونقد رغبت نکنید که درستش کنید؛ اما ما اینجا بهتون یاد می دیم که خیلی آسون و سریع این سالاد رو تو خونه تهیه کنید.
پر بازدید
- لیگ نخبگان آسیا چیست؟ | جدول لیگ نخبگان آسیا + برنامه کامل بازی ها
- + داستان مسابقه «بازمانده» چیست؟ | اولین شرکت کنندگان رئالیتی شوی «بازمانده» + تیزر
- + روزهای قمر در عقرب 1403 | در آذر ماه چه روزهایی قمر در عقربه؟
- + چجوری تو کودک شو شرکت کنیم؟ | شرایط ثبت نام در برنامه کودک شو
- + چجوری در برنامه «بگو بخند» شبکه نسیم شرکت کنیم؟ + زمان پخش فصل سوم
سالاد مدیترانه ای در واقع یک پیش غذای مناسب و رژیمی است که شما برای مهمانی هایتان هم می توانید در نظر بگیرید. سالاد مدیترنه ای را به روش های مختلفی می توانید درست کنید؛ بستگی به ضائقه شما دارد که با چه سبزیجاتی دوست داشته باشید. این مطلب روش تهیه دو نوع سالاد مدیترانه ای را به شما آموزش می دهد.
روش تهیه سالاد مدیترانه ای
سالاد مدیترانه ای با کینوا
مواد لازم
جعفری ریز خرد شده | ۲ لیوان |
کینوا پخته شده | ۱ لیوان |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ تا ۲ لیوان |
پیازچه | نصف لیوان |
پیاز ریز خرد شده | نصف ۱ عدد |
دانه انار شیرین | ۱ عدد |
آب لیمو ترش | ۱ عدد |
رب انار ملس | ۱ تا ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه
-
برای تهیه سالاد خوشمزه و سالم به روش مدیترانه ای در ابتدای کار، یک لیوان کینوا را با آب سرد می شوییم، سپس با ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه روی حرارت قرار می دهیم تا کینوا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
-
پس از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و می گذاریم تا آب درون قابلمه به طور کامل جذب کینوا شود. وقتی که آب آن تمام شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود. می توان به جای کینوا از بلغور گندم هم استفاده کرد.
-
اما باید حدود ۱ ساعت قبل بلغور گندم را خیس کرده و بعد مانند مراحل فوق در آب بپزیم. جعفری و پیازچه و گوجه فرنگی و پیاز را شسته و خرد می کنیم. سپس در یک کاسه می ریزیم. دانه های انار و کینوا پخته شده را به آن اضافه می کنیم.
-
سپس مخلوط می کنیم تا با هم مخلوط شود. نمک و فلفل و آب لیمو و روغن زیتون و رب انار را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شود و طعم ها یکدست شود. می توان به جای گوجه فرنگی خرد شده از گوجه گیلاسی استفاده کرد.
توجه داشته باشید که انار و رب انار رو می تونید حذف کنید
سالاد مدیترانه ای با حبوبات
مواد لازم
-
لوبیا سفید: ۲۰۰ گرم
-
لوبیا سبز: ۱۰۰ گرم
-
کاهو: ۳۰۰ گرم
-
پیاز: ۱ عدد کوچک
-
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
-
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
-
روغن زیتون یا کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
-
پرتقال: ۱ عدد
-
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
روش تهیه سالاد کاهو و مرغ
طرز تهیه
-
از قبل لوبیا سفید را به مدت حداقل ۲ ساعت خیس و بعد آبکش کنید. سپس آن ها را با مقداری آب بپزید تا نرم شوند. (می توانید از کنسرو آن هم استفاده کنید). لوبیا سبز را بشویید و خرد کنید. آن ها را به مدت ۵ دقیقه با آب بپزید تا نرم شوند و بعد آبکش کنید. پرتقال را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
-
در یک کاسه مناسب، لوبیا سفید و لوبیا سبز پخته را با روغن زیتون یا کنجد، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید. کاهو و پیاز را خرد کنید و همراه با پنیر فتای خرد شده به کاسه اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با حلقه های پرتقال تزیین کنید. سالاد خوشمزه شما آماده است.
سالاد مدیترانه ای با مرغ
مواد لازم
-
سینه مرغ ۱ عدد
-
روغن زیتون ۳ ق غذا خوری
-
سیر ۱ حبه
-
سرکه ۱ ق غذا خوری
-
پونه کوهی ۱ ق غذا خوری
-
نمک ۱/۲ ق چای خوری
-
فلفل سیاه ۱/۴ ق چای خوری
-
خردل ۲ ق غذا خوری
-
لیموترش ۱ عدد
-
کاهو ۱ دسته
-
پنیر فتا ۱/۲ پیمانه
-
خیار ۳ عدد
-
گوجه فرنگی ۱ عدد
-
پیاز ۱ عدد
-
زیتون بدون هسته ۱/۴ پیمانه
-
شوید تازه ۲ ق غذا خوری
روش تهیه سالاد سزار رستورانی درست کن
طرز تهیه
-
سینه مرغ را بدوت استخوان کنید و بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتک بکوبید تا کمی پهن شود. داخل یک کاسه روغن زیتون و سیر پوره شده و سرکه و پونه کوهی و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و ماساژ دهید و روی آن را بپوشانید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا طعم دار شود. اگر زمان زیادی برای تهیه سالاد دارید می توانید تا ۱ ساعت نیز مزه دار کنید.
-
برای تهیه سس سالاد باید سس خردل و آبلیموترش و ۱ ق چای خوری سرکه و رنده پوست لیموترش و کمی پونه کوهی را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا سس مخصوص این سالاد تهیه شود. اگر در خانه موسیر دارید نیز می توانید در تهیه این سس استفاده کنید.
-
در ادامه سینه مرغ مزه دار شده را از مواد خارج کنید. داخل یک تابه گریل یا معمولی کم روغن ریخته و سینه مرغ را روی تابه قرار دهید و با حرارت بالا هر دو طرف را سرخ کنید تا پخته شود. سینه مرغ را بعد از پخت برش بزنید و نواری خرد کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و بعد گوجه خیار را نیز بشورید خرد کنید. پیاز قرمز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید.
-
حالا داخل یک کاسه کاهو و خیار و گوجه و پیاز و زیتون و کمی شوید تازه ساطوری شده و پنیر خرد شده را بریزید و مخلوط کنید و بعد زیتون بدون هسته را به صورت اسلایس شده یا درسته به همراه مرغ روی سالاد قرار دهید. حالا سس تهیه شده روی مواد بریزید و هم بزنید. سالاد را برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود.
ارسال نظر