سوپ شیر | طرز تهیه سوپ شیر
برای افطار سوپ شیر رو با این دستور درست کن تا فوق العاده بشه
سوپ شیر یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین انواع سوپ است. این سوپ مجلسی و مقوی در ماه رمضان بر سر سفره افطار سرو می شود.
پر بازدید
سوپ شیر یا سوپ سفید گزینه پروپاقرص مهمانی هاست و معمولا در زمستان سوپ شیر به عنوان پیش غذا سرود می شود. سوپ شیر بسیار خوش طعم بوده و گزینه مناسبی برای یک وعده افطار و یا شام است. هم چنین پیش غذایی شیک برای مهمانیها محسوب میشود.این سوپ میتواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ نیز سرو شود.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر مخصوص ماه رمضان
- جو پوست کنده ۲۰۰ گرم
- شیر یک لیتر
- هویج ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- نصف سینه مرغ
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- قارچ ۱۰۰ گرم
- کره ۴۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- خامه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه
- برای شروع کار جو پوست کنده را به همراه آب درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا جو بپزد و اصطلاحا جا بیفتد. پس از جوش آمدن در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا مواد سر نرود.
- مرغ ها را به صورت جداگانه همراه با پیاز، نمک، فلفل، پودر سیر بپزید. پس از اتمام پخت مرغ، گوشت آن را ریش کنید و آب مرغ را صاف کرده و درون ظرفی نگه دارید.
- هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید و به جو اضافه نمایید.
- قارچ ها را نیز خرد کرده و پس از یک تفت دادن به مواد اضافه می کنیم.
- در مرحله بعد مرغ و آب مرغ را نیز درون قابلمه بریزید.
- آرد را با کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به مواد اضافه کنید. (اگر لعاب جو زیاد باشد احتیاجی به اضافه کردن آرد نیست)
- برای پخت سوپ شیر با خامه پس از اضافه کردن نمک و فلفل و پختن همه مواد، شیر و خامه را به آن ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا غلیظ شوند.
- در صورت تمایل از سبزی جعفری و ذرت نیز می توان استفاده کرد.
- اگر از طعم جعفری خام خوشتان نمی آید، می توانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا پخته شود.
- اگر هنگام سرو از دارچین استفاده کنید طعم خوبی به سوپ شما می دهد.
ارسال نظر