شناسه خبر: ۱۰۴۴
لینک کوتاه کپی شد

سوپ شیر | طرز تهیه سوپ شیر

برای افطار سوپ شیر رو با این دستور درست کن تا فوق العاده بشه

سوپ شیر یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع سوپ است. این سوپ‌ مجلسی و مقوی در ماه رمضان بر سر سفره افطار سرو می شود.

سوپ

پر بازدید

ترینی‌ها :

سوپ شیر یا سوپ سفید گزینه پروپاقرص مهمانی هاست و معمولا در زمستان سوپ شیر به عنوان پیش غذا سرود می شود. سوپ شیر بسیار خوش‌ طعم بوده و گزینه مناسبی برای یک وعده افطار و یا شام است. هم چنین پیش غذایی شیک برای مهمانی‌ها محسوب می‌شود.این سوپ می‌تواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ نیز سرو ‌شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر مخصوص ماه رمضان

  • جو پوست کنده ۲۰۰ گرم
  • شیر یک لیتر
  • هویج ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • نصف سینه مرغ
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • کره ۴۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • خامه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه

  • برای شروع کار جو پوست کنده را به همراه آب درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا جو بپزد و اصطلاحا جا بیفتد. پس از جوش آمدن در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا مواد سر نرود.
  • مرغ ها را به صورت جداگانه همراه با پیاز، نمک، فلفل، پودر سیر بپزید. پس از اتمام پخت مرغ، گوشت آن را ریش کنید و آب مرغ را صاف کرده و درون ظرفی نگه دارید.
  • هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید و به جو اضافه نمایید.
  • قارچ ها را نیز خرد کرده و پس از یک تفت دادن به مواد اضافه می کنیم.
  • در مرحله بعد مرغ و آب مرغ را نیز درون قابلمه بریزید.
  • آرد را با کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به مواد اضافه کنید. (اگر لعاب جو زیاد باشد احتیاجی به اضافه کردن آرد نیست)
  • برای پخت سوپ شیر با خامه پس از اضافه کردن نمک و فلفل و پختن همه مواد، شیر و خامه را به آن ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا غلیظ شوند.
  • در صورت تمایل از سبزی جعفری و ذرت نیز می توان استفاده کرد.
  • اگر از طعم جعفری خام خوشتان نمی آید، می توانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا پخته شود.
  • اگر هنگام سرو از دارچین استفاده کنید طعم خوبی به سوپ شما می دهد.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر