طرز تهیه شیر برنج | شیر برنج برای افطاری
طرز تهیه شیر برنج مخصوص ماه رمضان
شیر برنج یک غذای سالم و مقوی و بهترین گزینه برای سفره ی افطار است. با ترین تاپ همراه باشید.
پر بازدید
شیر برنج علاوه بر اینکه غذایی مناسب برای ماه رمضان و سفره افطار است، دسری مقوی و سالم برای سایر وعده ها مخصوصا میان وعده یا شام است.شما می توانید شیر برنج را با وانیل و طعم دهنده های مختلفی بپزید و یک شیر برنج متفاوت و خوش عطر و طعم را درست کنید. در این مطلب طرز تهیه شیربرنج را آماده کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه شیر برنج در ماه رمضان
همانطور که از اسم این خوراکی لذیذ پیداست مواد اصلی تشکیل دهنده آن شیر و برنج است که میزان آن با توجه به تعداد افرادی که میخواهند آن را سرو کنند متغیر است. در ادامه مواد لازم برای هشت نفر را ذکر کردهایم.
-
برنج ایرانی چهار پیمانه
-
آب به مقدار لازم
-
شیر شانزده پیمانه یا سه لیتر
-
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه شیربرنج در ماه رمضان برای روزه داران
شیربرنج دسر و غذایی ساده است و تهیه آن زمان کمی لازم دارد. برای تهیه شیربرنج اصیل مراحل زیر را به دقت انجام دهید.
-
برنج را تمیز بشویید و یک الی دو ساعت بخیسانید.
-
قابلمهای با اندازه مناسب انتخاب کرده و برنج را به همراه آب داخل آن بریزید. (آب باید به اندازهای باشد که روی برنج را بپوشاند)
-
قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا زمانیکه آب داخل آن به جوش آید.
-
هر زمان که برنجها نرم شدند و از حجم آب کم شد میتوانید شیر را اضافه کنید.
-
بعد از اضافه کردن شیر شعله اجاق را کم کنید که شیربرنج به آرامی بپزد.
-
زمانیکه شیر برنج به غلظت دلخواهتان رسید میتوانید گلاب را اضافه کنید و آن را هم بزنید.
-
شعله اجاق را خاموش کرده و شیر برنج را در ظرف مورد نظرتان ریخته و تزیینش کنید.
تزیین شیر برنج
برای تزیین شیربرنج میتوانید از دارچین، غنچه یا گلبرگ گل محمدی، خلال پسته و بادام استفاده کنید. تزیین کردن این خوراکی خوشمزه ظاهری دلفریب و جذاب به آن میدهد. همه مواردی که برای تزیین ذکر شدند دارای خواص بینظیری هستند و ترکیب آنها با شیربرنج بسیار مقوی است.
نکات مهم خوشمزه شدن شیر برنج
-
برای خوشمزه شدن شیربرنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید.
-
می توانید برنج را با شیر خیس دهید.
-
برای خوش طعم و عطر شدن شیربرنج می توانید در دقایق آخر پخت شیربرنج خود دو عدد چوب دارچین در آن بریزید.
-
استفاده از وانیل بعد از نرم شدن برنج می تواند طعم فوق العاده ای به آن بدهد
-
به منظور خوشمزه تر شدن شیر برنج بهتر است مراحل پخت آن را با صبر و حوصله انجام دهید و دقت داشته باشید تا شیر برنج ته نگیرد.
-
برای خوش طعم شدن شیربرنج به آن کره اضافه کنید.
-
می توانید به جای افزودن شکر به شیربرنج، آن را با شیره انگور یا مربای گل محمدی میل نمایید.
ارسال نظر